63 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
19-2-2019 19:42:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede verkoper, vriendelijk, verstand van auto's. passie voor het vak! Goed bereikbaar vanaf de snelweg ook telefonisch.
19-2-2019 19:06:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top, super serivce en zeer snel geregeld alles. Bedankt voor alles
10-2-2019 16:02:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Goede Service, eerlijke behandeling!
3-2-2019 17:39:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klant vriendelijk, goede service en zeer betrouwbaar bedrijf!
25-1-2019 17:09:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima, Prima service
23-1-2019 19:10:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede service, vriendelijke eigenaar. Zeer goede prijs!
23-1-2019 18:50:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
is mijn eerste ervaring met dit bedrijf, is mijn zeer goed bevallen. En nemen de tijd om met de klant samen de auto te bekijken.
8-12-2018 16:05:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
De ervaring was heel goed. We zijn met open armen ontvangen en heel netjes geholpen.
14-10-2018 18:52:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer vriendelijke service, goed geholpen
27-8-2018 21:33:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
klantvriendelijk en duidelijk in verkoop
15-8-2018 15:07:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Very good, everything clear, quick, good price.
13-8-2018 20:49:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Goed geholpen. Alles duidelijk verteld.
12-8-2018 12:59:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Gewoon goed man, behulpzaam, flexibel en zeker Klantgericht!
11-8-2018 12:54:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Top geregeld, alles ter plekken kunnen regelen!
16-7-2018 12:56:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Eerst wezen kijken, proefrit gemaakt, onder de koffie gepraat over de mogelijkheden, van deze OPEL ZAFIRA. Tot akkoord gekomen, aanbetaling gedaan. Na twee weken opgehaald, auto was nu schoon, rest betaald. Nu drie weken in bezit en het rijd uitstekend, schakelt soepel, en rijd geruisloos. Een prima aankoop. Vader en zoon zijn vriendelijk en luisteren naar je. Een aanrader.
13-1-2018 13:46:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
goed geholpen, eerlijke prijs gekregen ook voor de inruil auto.
16-12-2017 14:36:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
heel blij met de goeie service!
14-12-2017 19:07:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
ik ben fantatisch geholpen.Goede service en zeer vriendelijk.
13-12-2017 17:24:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed gebruikte Citroen Saxo 1.6 VTS gekocht. Zelfs nieuwe banden erop gezet, top.
18-10-2017 19:03:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
prima
24-8-2017 17:14:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Super service
31-7-2017 15:56:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede gebruikte Alfa Romeo gekocht, rijd perfect en alle kleine mankementen netjes van tevoren aangegeven. Verder goed geholpen.
27-7-2017 16:58:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
heel veel verschil in keuze, aanrader om naar toe te gaan als je een auto zoekt.
15-7-2017 12:42:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Was een goede service en goede informatie over de auto.
3-7-2017 21:46:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
leuke auto voor een nette prijs
30-6-2017 15:30:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede service, betrouwbaar bedrijf! aanrader!
30-6-2017 12:24:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Correct, efficiënt en prettig
21-6-2017 17:45:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer netjes geholpen, denken goed mee over de wensen van de klant. Alles is netjes geregeld zoals we hebben afgesproken. Geen onverwachte kosten of verassingen. Toppie dus.
15-6-2017 17:05:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goed topauto gekocht en vriendelijk
10-6-2017 12:57:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super tevreden
10-6-2017 12:57:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super tevreden
7-6-2017 11:15:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Prima geholpen! Vader en zoon, vriendelijke mensen.
3-6-2017 10:44:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
telefonisch contant en contact ter plaatse perfect. vriendelijke mensen . goede auto gekocht voor een schappelijke prijs. ik raad mensen zeker aan bij deze heren
2-6-2017 19:21:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
ben goed geholpen, tot een goede prijs gekomen in overleg. mooie auto voor een mooie prijs via autotrack hier terrechtgekomen
27-5-2017 16:33:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede, snelle, accurate service
26-5-2017 13:07:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Hele goede service, goede auto voor een leuke prijs, heel blij mee!!
1-5-2017 11:22:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede ervaring, vriendelijke service en waar voor mijn geld gekregen, prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
18-4-2017 16:50:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
GOEDE SERVICE SNELLE SERVICE AARDIGE MENSEN
18-4-2017 15:33:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
word vriendelijk en goed geholpen
27-3-2017 13:18:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Snel en goed alles afgehandeld. Prima auto
27-3-2017 11:27:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Top....ben tevreden
21-3-2017 18:32:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Prima, klantvriendelijk.
28-2-2017 11:58:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Prima, vriendelijke mensen. |Jammer dat ze nog niet op hun nieuwe locatie zitten!
27-2-2017 16:31:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Goede service en snel geregeld.
15-2-2017 17:56:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Gebruikte auto gekocht. Goede service met klantvriendelijk personeel.
13-2-2017 19:40:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mooie auto gekocht, goede service en een goede prijs gehad voor mijn oude. helemaal super!
28-1-2017 15:54:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima auto'tje gekocht zag er netjes uit zoals op de foto
27-1-2017 17:29:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Helemaal super! Alles goed geregeld van A tot Z. Bedankt
14-1-2017 12:52:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ben positief over het zaken doen met Kose autos, alles is snel geregeld en vriendelijk geholpen
14-1-2017 9:59:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede service vriendelijk
28-12-2016 16:59:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Prijs/kwaliteit
8
prima service en netjes ontvangen
5-11-2016 9:21:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed en vlot geholpen geholpen! goede service
1-11-2016 14:17:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
goed
25-10-2016 16:09:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Great service, thanks!
22-10-2016 10:13:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
goede ervaring, persoonlijke aandacht voor de klant. denk mee met wat je wil.
11-7-2016 19:16:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Leuke eerste auto gekocht ben er echt blij mee. Top Bedankt!!
11-7-2016 19:13:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
6
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Leuke auto gekocht voor mijn vrouw, Er zaten allemaal facturen bij van wat er gedaan is aan de auto inclusief de boekjes. Het was wel moeilijk onderhandelen. Hij weet echt wat die heeft staan. Maar zeker tevreden mee voor alsnog een mooi prijsje
26-4-2016 17:22:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
ben tevreden met de auto die ik heb gekocht. Aardige mensen
23-4-2016 17:50:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
nette mensen
11-4-2016 22:10:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Erg klantvriendelijk bedrijf. Werd gelijk geholpen, alles netjes uitgelegd gekregen. Helemaal top!
25-2-2016 17:38:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
goede service en nette prijzen
23-2-2016 19:36:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Begin deze maand een auto gekocht bij kose autos. Na uitgebreid de mogelijkheden en opties besproken te hebben uiteindelijk een keuze gemaakt en voor een goede prijs meegekregen. Daarbij werd als extra service ook nog eens de olie en dergelijke gecontroleerd en bijgevuld waar nodig. Om een lang verhaal kort te houden erg tevreden.
23-2-2016 18:15:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
geweldige service en heerlijke koffie